| Witamy na nowym forum dyskusyjnym na temat zdrowia i zapraszamy do dyskusji
Obecny czas: 04 Wrz 2010 23:04

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

NA FORUM DYSKUSYJNYM "EZDROWIE.NET" MOŻNA PISAĆ BEZ KONIECZNOŚCI REJESTROWANIA SIĘ... ZAPRASZAMY.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Głodny anioł. Jak wyleczyłem się z raka także DARMOWY e-book
PostWysłany: 21 Cze 2010 15:42 

Dołączenie: 21 Cze 2010 15:35
Stanisław Karolewski Głodny anioł. Jak wyleczyłem się z raka

Trzy lata temu dowiedziałem się, że mam raka. Przeszedłem pełne leczenie onkologiczne - dwie ciężkie operacje i trzy cykle chemioterapii. Bezskutecznie. Po roku zmagań z chorobą zerwałem wszelkie kontakty ze światem medycznym i rozpocząłem leczenie metodami alternatywnymi - głodem, dietą i siłą woli. W ciągu sześciu miesięcy sześciocentymetrowy guz zniknął bez śladu w sposób, którego medycyna nie potrafi wytłumaczyć.

Głodny anioł składa się z dwóch części. W pierwszej z nich przedstawiam swoją historię w formie literackiej opowieści o umieraniu, odradzaniu się i miłości trzymającej przy życiu. Druga część zawiera opis metod leczenia raka, które stosowałem. Omawiam każdy z dziewięciu sposobów, zarówno od strony naukowej jak i osobistych doświadczeń.

Ta książka to świadectwo, przynoszące nadzieję chorym i ich rodzinom, ale także praktyczny poradnik służący leczeniu i profilaktyce antynowotworowej. Dziś jest to problem, który dotyczy każdego.

Książkę można zamówić w wersji papierowej lub pobrać w formie DARMOWEGO e-booka na stronie: http://www.szarlatan.pl

Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Możesz zakładać nowe tematy na tym forum
Możesz odpowiadać w tematach na tym forum